EINDE ZOMER, NIEUWE SHOW!

EINDE ZOMER, NIEUWE SHOW!


De zon komt af en toe nog goed door, maar aan de agenda kunnen we zien dat de echte zomer toch echt voorbij is. 

Het was een mooie zomer voor Barry, met meerdere releases, leuke samenwerkingen en tal van boekingen.
Onze Ferry de roze flamingo werd op elke Playa & Costa luidkeels meegezongen en dj’s knalde de platen van Barry Fest overal door de speakers!

Barry:

Het was echt een hele drukke zomer joh, vanaf half juni tot half september (3 maanden) heb ik bijna 100 boekingen gehad. het was eigenlijk te gek voor woorden, maar we hebben het overleefd.
Het was dus druk, maar ik heb wel enorm genoten!  Als ik terug denk aan alle avonden op Duin & strand.. de grote evenementen in de Hoekschewaard, alle kermissen etc… GEKKENHUIS! Op zulke momenten ben ik echt blij dat ik dit werk mag doen.

Werk.. ja zo kan ik deze gekkigheid ondertussen wel noemen, naast het draaien organiseer ik hier en daar wat, en ben ik een compleet nieuwe show in elkaar aan het zetten voor 2019.. Die overigens bijna af is!

Wat gaat er veranderen dan?

Er komen naast alle interactieve momenten ook “sketches” in de show.., het moet dus echt een onemanshow worden haha.
De nieuwe intro is al klaar en er worden momenteel weer nieuwe tracks in elkaar geknutseld, dus ook aankomende tijd weer genoeg te doen!

Ze zeggen wel eens: Je kan het nooit iedereen naar z’n zin maken

Ergens is het misschien waar, want er zullen altijd mensen zijn die mij niet leuk vinden, maar ik doe verdomde hard m’n best om er voor te zorgen dat iedereen met een fantastisch gevoel naar huis gaat..
In mijn show zit muziek van de jaren 60 tot nu.. van bekende “tv liedjes” tot de knallers van dit moment, het moet een feest der herkenning zijn.. ik vergelijk het altijd een beetje met de toppers, maar dan natuurlijk nog veel leuker!

Je kan mijn show voor 2019 nu al boeken, al moet ik zeggen dat het rond de carnaval al lekker druk wordt!
BOEKEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *