Home

Biografie

Feest DJ Barry ( Barry Roubos ) is opgegroeid in Dordrecht waar hij de eerste stapjes zetten als allround dj.
Op de middelbare school begon het al te kriebelen, dankzij de concierge die daarnaast ook dj was in de grootste clubs van Europa.
Barry liet zich inspireren door deze dj en draaide op zijn school op menig schoolfeest.Vlak na zijn middelbare schooltijd begon Barry zijn eigen drive-in show met zijn bedrijf B-RO Events, hij stond te boek als DJ B-RO.
Tegenwoordig werkt dit bedrijf onder de naam Super Entertainment, waar hij nog steeds te boeken is onder zijn huidige naam: Feest DJ Barry.
Zijn eerste vaste plek was Club Teut waar hij al snel uitgroeide tot vaste DJ.
Na een jaar werd hij overgenomen door De Kazerne te Dordrecht, Voor dezelfde eigenaar is hij ook werkzaam geweest in Breda.
In de tussentijd draaide hij in vele Kroegen Café’s en Discotheken.
Na 3 jaar hard werken werd 1 van zijn dromen werkelijkheid… Draaien in de Apresski Hut Rotterdam,
Hier draait hij dan nu ook al vanaf zijn 21e, later werd hij dj van onderanderen De Vrienden Live, Beurs, Cafe Fout & De Waterski Hut, Allemaal onderdeel van (Sfeerhoreca).
Tegenwoordig vinden we Barry terug door heel Nederland in kroegen, discotheken, feestcafés en diverse Festivals, ook draait hij als feest dj veel in het buitenland. Hij stond bijvoorbeeld al eerder in Elmau, Westendorf & Kirchberg maar ook in warme oorden als: Albufeira, El a Renal, Cala Do’r & Kos.
Barry laat zich ook steeds vaker horen met zijn muziek, zo bracht hij in 2015 diverse singles uit en zijn zomer hit: Mag ik dan bij jou (Feest DJ Barry Remix) die hij een zomers tintje gaf nadat zijn Collega en vriend Marco Kraats hier een Feest versie van had gemaakt.
Anno 2017 is Barry nog steeds druk bezig met plaatjes maken en boekingen, zo heeft hij zijn eigen tour show opgezet, die door heel het land wordt geboekt!
Hits:
*Boeren (Carnavals hit 2015) ( Dance top 40 Belgie) (iTunes top 100)
*Liter Bier (iTunes top 100)
*Nooit Naar Huis  (iTunes top 100)
*Mag ik dan bij jou  Nr.1 Xenox Downloads 2015)
*Beste vrienden (iTunes top 100 Belgie)
*Zij (iTunes top 100)
 *9 to 5 (SBS 6 Top 5)